>

Welkom bij Dooper


Het intro van deze website waren een paar fragmenten van de DvD
"Siep Dooper en zijn zoon Luut Dooper en hun collectie John Deere tractoren".
Deze film over ons is gemaakt door Falco Friedhoff.
Mocht u deze unieke DVD met fantastische beeld en geluidsopnames willen kopen, verwijzen wij u naar
Website falco Friedhoff

Siep Dooper, verzamelaar van Klassiek Amerikaanse tractoren en werktuigen is van oorsprong een melkveehouder. Omdat er geen opvolger was zijn een aantal jaar geleden alle melkkoeien verkocht en recentelijk ook de boerderij. .

Als liefhebber van klassieke Amerikaanse tractoren heeft hij in de loop der jaren een grote verzameling antieke John Deere tractoren opgebouwd. In het begin deed hij dat alleen maar de laatste tijd doe hij dit samen met mijn zoon Luut. Er is doorlopend een verzameling van ongeveer 30 John Deere tractoren uit de periode 1926 tot 1960. Door ruil en het kopen van tractoren breiden zij de verzameling gestaag uit.

Siep Dooper is nog in het bezit van een paar percelen land en dezen worden bewerkt met hun eigen oude John Deere tractoren en antieke ploegen, eggen, en cultivatoren. Dit zijn antieke John Deere werktuigen maar ze doen hun werk nog prima!

Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van deze website. Mocht u vragen hebben over de verzameling tractoren dan kunt u Siep Dooper bereiken
's avonds van 18.00 uur tot 21.00 uur.
Voor details kijk op de contact pagina